Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lankajoulukalenteri 2021 - ISO LANKAKALENTERI

Lankafarmin suositut Lankajoulukalenterit tulevat tänäkin vuonna! Joulunodotus voi olla jännittävää, vaikkei olisikaan enää lapsi! Lankajoulukalenterit ovat viime vuosina kasvattaneet voimakkaasti suosiotaan, ja Lankafarmin joulukalenteri on taas täällä saavuttaakseen kaikkien käsinvärjättyjä lankoja rakastavan neulojan suosion! Kaikki kalenterin langat ovat ennennäkemättömiä värejä, joten voit huoletta tilata sen nyt, vaikka olisitkin tilannut kalenterin myös kahtena edellisenä vuonna! Lupaamme ettet tule pettymään tänäkään vuonna <3.

Tänä vuonna kaikissa kalentereissa on kaksi ihanaa yllätystä. Turhalla pikkusälällä emme halua täyttää neulojien lipastoja, joten tänä vuonna kalentereista löytyy kaksi tarkkaan harkittua yllätystä.

Toinen on neulojan mielenmaisemaan taipuva ONNIMANNI -huiviohje, joka löytyy paperisena versiona jokaisesta kalenterista. Huivin voit tehdä vaikka yksinomaan minivyyhdeistä, mutta suosittelemme ottamaan mukaan myös yhden päävärin, joka kulkee mukana koko pitkän huivin matkan ja sitoo kaiken lopulta yhteen. Ohjeessa on annettu vinkkejä, miten huiviohjetta on helppo soveltaa sekä muuttaa värimaailmaa juuri itselleen sopivaksi. Tilaatko ehkäpä ison lankakalenterin, jossa on kaksi isoa vyyhtiä lankaa, tilaatko erikoishintaisen lisävyyhdin (valittavana kolme eri harmaan sävyä) vai kaiveletko päävärin kenties omista kätköistäsi? Viime ja edellisvuoden mineistä neulottu Onnimanni vilahtaa Lankakalenterin 2021 myyntikuvissa, ehkäpä löydät sen vasemmasta yläkulmasta :).

Toinen yllätys on konkreettinen tuote, mutta siitä emme halua kertoa vielä paljoakaan, jotta yllätys säilyisi. Sen voimme kertoa, että olemme tyytyväisiä ja ylpeitä tästä kalentereista paljastuvasta tuotteesta <3.

ISO LANKAKALENTERI

22 x 20 g minivyyhtejä

2 x 100 g vyyhdit

yhteensä 640 grammaa lankaa

Lankapohjana Lankafarmin fingering-paksuinen Super-Sukka

75 % SW merino

25 % nylon

100 g / 425 m

Langasta neuloo niin sukkia kuin muitakin asusteita tai vaikka neuletakin tai -paidan. Lanka on miellyttävän pehmeä myös ihoa vasten.

Kauniisti paperipusseihin yksittäispakatut ja numeroidut vyyhdit.


ISO LANKAKALENTERI GLITTER

22 x 20 g minivyyhtejä (joista 3 kpl minivyyhdeistä glitter-pohjalangalle värjättyjä)

2 x 100 g vyyhdit

yhteensä 640 grammaa lankaa

Lankapohjana Lankafarmin fingering-paksuinen SukkaMerino

75 % SW merino

25 % nylon

100 g / 425 m

Langasta neuloo niin sukkia kuin muitakin asusteita tai vaikka neuletakin tai -paidan. Lanka on miellyttävän pehmeä myös ihoa vasten.

Kauniisti paperipusseihin yksittäispakatut ja numeroidut vyyhdit.

3 kpl minivyyhdeistä on fingering-paksuista kimaltavaa glitter-merino-nylon-pohjaa säihkeen ystäville.

Kauniisti paperipusseihin yksittäispakatut ja numeroidut minivyyhdit 22 x 20 g  ja isot vyyhdit 2 x 100 g (yhteensä 640 grammaa) toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina. Toimituskulut sisältyvät kalenterien hintaan.

Kalenterin myyntikuva on suuntaa antava, eikä kuvassa näkyviä värejä välttämättä ole kalenterissa, myyntikuvien langat ovat pääasiassa viime vuosien kalentereista. Jokaisen päivän lanka on erivärinen ja värit on valittu huolellisesti niin, että niitä pystyisi yhdistelemään keskenään, mutta samalla on otettu huomioon että värimaailma olisi monipuolinen ja mielenkiintoinen. Osa langoista on vivahteikkaita semisolideja yksivärisiä, osassa on useampia sävyjä ja osassa langoista on pilkkuja eli "specklejä".

Instagramissa @lankafarmin voit seurata joulukuussa joka päivä Jouluaattoon saakka luukun avautumista, paljastamme siellä päivän värin ja kerromme mahdollisesti jotain lisää. Voit halutessasi käyttää hästägejä:  #lankafarminjoulukalenteri #lankafarmin, #lankakalenterionnimanni ja #onnimannihuivi

HUOM! Lankakalenterit toimitetaan haluamallasi Postin tai Matkahuollon toimitustavalla:

MARRASKUUN ALUSSA, VIIKOILLA 44-45!

(Aiemmin tilanneiden kalenterien toimitus lokakuussa)

Saat ennen toimitusta seurantakoodin tilauksellesi. Lankakalenteri lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa vastaanotettuasi ilmoituksen lähetetyksestä, tähän lisätään Postin/Matkahuollon toimitusaika ja kalenterisi on perillä!

HUOLIMATTA SIITÄ MINKÄ KALENTERITYYPIN TILAAT, KAIKKI SAMANA PÄIVÄNÄ KALENTEREISTA PALJASTUNEET VYYHDIT OVAT SAMAA VÄRIÄ, OLIPA VYYHTISI SITTEN MINI, ISO VYYHTI TAI GLITTER-MINI.

VUODEN 2021 LANKAKALENTERISSA EI OLE SAMOJA VÄREJÄ KUIN VUODEN 2019  TAI 2020 KALENTEREISSA, VOIT SIIS SEN PUOLESTA HUOLETTA TILATA KALENTERIN TÄNÄKIN VUONNA <3.

Tuotteen paino: 1 kg

Hinta alk.155.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Iso Lankakalenteri155.00 €
Iso Lankakalenteri GLITTER155.00 €